ŞIRNAK / ULUDERE - Şehit Er Şeref Bulut Ortaokulu

cumhuriyet mah. şenoba beldesi. ULUDERE/ŞIRNAK
ÇOK ÇALIŞALIM ÖĞRENELİM HEM BİZ KAZANALIM HEM ÜLKEMİZ KAZANSIN
Misyon
Anayasanın, Milli Eğitim Bakanlığının bize verdiği yetkiler çerçevesinde eğitim öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak en verimli şekilde uygulamak, gelecek kaygısı taşımayan öğrencinin ve toplumun ihtiyaçlarına uygun sosyal, ekonomik, kültürel ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmeye ortam hazırlamak, sahiplenme ve özgüven düşüncesine sahip, olumlu kültür ve bilim merkezi memnuniyetini en üst seviyede vurgulayan, okulun diğer okullar arasında seçkin bir yer edinmesi için çalışan bireyler yetiştirmek ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak temel işlevimizdir.
Başarılar
Cumhuriyetin 80,81,83. yıl kuruluş dönemi- VOLEYBOL TURNUVASI BİRİNCİSİ 1. KADEME FUTBOL TURNUVASI ÜÇÜNCÜSÜ OKULLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI BİRİNCİSİ 2003-2004 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı- OKULLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI İKİNCİSİ
Öğretim Şekli :tam
08:40--15:20
kalorifer
ulaşımı kolay
şenoba beldesi uludere ve şırnak arasında bulunmaktadır.
ilçeye 15km ile 30km dir